Företagsinformation

Hem » Företagsinformation

Välkommen till Mässingsspecialisten!

BBS Design startades 1965 vilket ger oss 50 år i branschen.

Genom åren har vi blivit specialister på att arbeta med mässing, ett material som ger ett väldigt varmt och exklusivt intryck.

Men vi arbetar även mycket med rostfritt och koppar.

Vi har haft många intressanta arbeten genom åren både inom Sverige och utomlands. Bland de mest originella kan nämnas vindeltrappor till ett vattentorn i Saudiarabien, trappor till operahuset i Köln, vattentankar till lantgårdar i den algeriska öknen och inredning till lyxkryssare som byggts i Finland för att sedan trafikera Karibien.

Även inom landets gränser har vi haft roliga jobb såsom mässingsräcken till Hamburger Börs i Stockholm, inredning till O’Learys- och Harrys-krogar, rostfria räcken till Moderna muséet i Stockholm samt Sky City Arlanda för att nämna några exempel.

Det vi nämnt är arbeten för offentliga miljöer men vi arbetar lika mycket gentemot privatpersoner som önskar t.ex. balkongräcke, trappräcke eller någon annan speciell detalj för sitt hem. Om ni har funderingar så tveka inte att ringa och fråga så kan vi gemensamt diskutera oss fram till olika lösningar!

Du kan även köpa våra produkter direkt här på vår hemsida. Klicka på knappen nedan för att komma till vår nätbutik.

460


Exempel på produkter och arbeten gjorda av oss!